Céline was doing internship at Fedasil Machelen

Hallo iedereen!
Mijn naam is Celine, laatste jaar student Ergotherapie. Ik loop 7 weken mee in de organisatie Fedasil. Ik zal binnen de eerste week kennismaken met de bewoners en het team. Nadien zal ik meer zelfstandig te werk gaan.
Mijn eerste indruk over Fedasil te Machelen is dat het een groot gebouw is. Het zal de eerste weken meer als een doolhof aanvoelen. Verder is er diversiteit van verschillende nationaliteiten, culturele verschillen en zeker en vast taal. Ik denk dat ik na mijn zeven weken stage zeker een taal rijker zal worden. het is zeer fascinerend om te zien en ervaren. Ik moet het wel nog gewoon worden al die verscheidenheid en barrières. Maar dat is een mijlpaal dat zeker kan overwonnen worden, of dat hoop ik toch alleszins!
Na twee weken is mijn meerwaarde als ergotherapeut bij het team in de smaak gevallen. ik heb enkele casusen toegewezen gekregen die door mij doorheen mijn stage verder werden opgevolgd. Ik begon nu meer mijn eigen weg en ding te doen met de bewoners. Het zelfstandig zijn en initiatief nemen wordt hier zeer hard geapprecieerd.

Céline